måndag 3 december 2012

Rebecca om Sveriges egna ärthjärnor - SD




Detta är till Alla som Kan och Vet Allt.

Då var det ämnet som har ingen har missat på löpsedlar, facebookstatusar och diskussionsforum.

Vi backar tiden sisådär ca 50år. Ni har väl alla hört om andra världskriget? Ja.. Jag tänkte väl de. Genom att kriget präglades av väsentliga händelser som involverade massdöd av civila, däribland Förintelsen och de enda användningarna av kärnvapen i krig, ledde detta till att 50 miljoner till över 70 miljoner dödades. Dessa dödsfall gör andra världskriget till den i särklass blodigaste konflikten i hela mänsklighetens historia.

Vart är vi nu påväg?
Jag ser att folk på sina statusar skyller Allt på invandrare och uttrycker sig ”dom ska vara tacksamma för att dom bor i Sverige”.
Ofta kommer detta från människor som aldrig varit utanför sitt lilla samhälle, typ. MEN DOM VET MINSANN. Dom vet. För någon… har sagt det. Aftonbladet är en bra källa, right?

Det är inte konstigt att Sverigedemokraterna har tagit sig in i Sveriges riksdag, det är ju därför ingen annan tar invandrarpolitiken på allvar för att man inte vill bli kallad rasister.

SD:s ett av deras förslag och de lyder såhär -
”Kraftigt begränsad asyl- och anhöriginvandring till en nivå mer lik den som finns i våra grannländer”

Nu är det såhär - Vi ligger 5:e i rakningen i att vara ett av Europas största länder. Nu är det ju så att vi är större än våra grannländer som Norge, Danmark och Finland och det är inte alls konstigt att vi tar in mer asyl och invandrare då. Man kan inte jämföra på detta sätt SD. Fail.

Detta är även ett ”klyftigt” förslag från SD - ”Invandrare som kommit till Sverige måste anpassas till det svenska samhället”
Med detta menar dom? Eftersom vi inte kommer från samma land, har annan kultur och religion så ska man ta ”seden dit man kommer” då? Men låt dom få anpassa sig, ge dom en chans innan man gör ett hakkors på asylboendet i Påskallavik. Hur ska man kunna respektera någon Innan man har fått någon respekt?

Jag blir så trött på kommentarer som ”Dom tar våra jobb” medan någon säger ”Dom lever bara på bidrag”. Hur ska ni ha de?
Jag tycker det börjar bli jävligt tröttsamt dessa kommentarer. Ni som sitter i en 1 meters radie och har dom mest största utläggningarna hur ”Alla invandrare är” kan ju börja läsa lite böcker, sluta äta fallafel eller kebab eller ta sig en resa eller till och med flytta till något mer folk berikad stad och verkligen få se hur Verkligheten är.

Hur fan kan vara så trögtänkande. Alla som röstar på SD.. jag ser deras hjärna som en liten ärta.. det är ju bara hat som får rum där och bara ett sätt tänkande.
Hur blev ni såna? Hur blev ni en grupp människor som bara hatar?

Älskar mer, Hata mindre.

Love
Rebecca

1 kommentar: